KezdőlapDrágaköves ékszerek

Drágaköves ékszerek

kiserogyuru


diamond nyersdiamond csiszoltgyémántköves ékszereknél a kő keménysége a győzelmet, szerelemben az álhatatosságot, életünkben a nyugalmat jelképezi. Ha egy szívünknek kedves kapcsolat megszakadni látszik, a gyémánt viselésével újraéleszthetjük partnerünk szerelmét. Ajánlott a női karikagyűrűkbe egy pici gyémántot elhelyezni!

 

 


ruby nyersruby csiszoltrubinkő viselője fogékony, együttérző, jóindulatú, de egyben kezdeményező, határozott, magabiztos. Jellemzője a határozottság, vágy a társasági életre, az élvezetekre, a vidám ünnepi alkalmakra. A rubin bámulatos közérzet javító, mind testi-, mind szellemi-, mind lelkibajok esetén. A kő látványa a szenvedélyes szerelem szimbóluma.

 


emerald nyersemerald csiszoltsmaragd azoknak a köve, akikre a tapintat, a belátás jellemző és nem csak önmagukra gondolnak. A kő megtestesíti a harmónia iránti vágyat, az alkalmazkodást, az együttműködést, a jóindulatot, a kompromisszumkészséget, a békét. A smaragd mindazoké, akikben felnőttként is maradt valami a gyermekből, kreatívak, természetszeretők, nyíltak és őszinték.

 


sapphires nyerssapphires csiszoltzafírkővel díszített ékszer viselőjére a harmónia iránti vágy, a lelkiismeretesség, becsületesség, az önzetlenség jellemző. A kő energiája általában a nőkre gyakorol erős vonzerőt. Ha valaki különleges drágakőre vágyik, képzeletét a zafír bizonyosan megragadja, amely minden körülményhez és hangulathoz illik, a gyertyafénytől a nyári napsütésig. Kiváló eljegyzési vagy nászajándék.

 

 

További gyémántból készült termékeinket partnereink honlapján is megtekintheti, melyeket cégünkön keresztül rendelhet meg.

Gyémánt ékszerek.

Gyémánt ékszerek.

ginop 9 1 1 21 d allo nyomdai

Koronaékszer Ékszerkereskedelmi Kft.

bevezeto kep
Nyíregyháza, Bethlen G. u. 1.
(a nagypostával szemben)
Tel.: +36-42/311646
+36-20/9440-125 Kocsis Sándor
+36-20/3204-925 Kocsis Gergely
Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 9.00-17.30
Szombat: 9.00-12.30

arany tomb 400

Go to top